Adobe Premiere pro – 4 dnevni

začetni

podrobnosti tečaja

Program Adobe Premiere pro, naslednik programa Premiere je eden najpriljubljenih programov na področju montaže  in gre za enega vodilnih programov v tej branži. V navalu priljubjenosti video vsebin pa še tako bolj iskan program, s katerim boste lahko naredili dober oglas za sociana omrežja ali pa youtube kanal.
Gre za program s katerim lahko ustvarjamo profesionalne produkte in omogoča da v v video vključujemo zvok, tekst, slike, prehode, grafike in ostalo. Tako je področje uporabe vaših vsebin zelo široko. Bodisi za bloggerje in ustvarjalce video vsebin, marketinške agencije, do tv in ostalih vsebin. Učna krivulja ni tako težka, tako da se da proram razmeroma hitro osvojiti. Z razvijanjem programa postaja tudi bolj user friendly in so določene stvari v video montaži zdaj poenostavjene. Naši tečaji potekajo na zadnjih naročniški verziji.

Na tečaju se boste naučili samostojno uporabljati program in se seznanili z njegovimi funkcionalnostmi in značilnostimi.
Naučili vas bomo osnove montaže, dodajanja napisov, prehodov, efektov, barvnih popravkov in barvne gradacije, upravljanje in editiranje zvoka, maskiranja, dodajanje podnapisov ter exportiranje za različne platforme.

Ob uspešno zaključenem tečaju boste znali:

  • Navigirati v progamu in organizirati svojo delovno površino
  • Razumeti rabo, funkcijo in zmogljivost programa
  • Kreirati projekt in ustvariti sekvenco
  • Montirati vaš video (izrezi, dodajanje efektov, prehodov, naslovi, podnapisi, uporabljati različne prenastavitve in maskiranje)
  • Upravljati z zvokom, dodajati prehode, odstranjevati hrup, …

Izvažati video za različne platforme

Komu je tečaj namenjen

Tečaj je namenjen vsem kreativnim profesionalcem, content kreatorjem, zaposlenim v digitalnem marketingu ali vsem, ki začenjajo novo poslovno ali karierno pot na področju videa in montaže. Predznanje ni potrebno.

Kako je s programsko opremo
Na tečaju je zaželena lastna oprema, saj imamo rezervni računalnik izjemoma za nekoga, ki si res ne more preskrbeti opreme in tečaj res potrebuje.
Programska oprema Adobe sedaj obstaja v obliki naročniškega razmerja, z mesečnimi posodobitvami. Za vse formacij o naročnini obiščite  adobovo spletna stran.

Morda bi vas zanimal tudi tečaj Adobe Lightroom Classic.

 

 

Premiere pro

Termini delavnic 2023

29. 3 – 31. 3. 2023

 

tečaj oblikovanja

Cena 4 – dnevne delavnice

395 eur

  Adobe Premiere Pro – kadar nimate časa za klasične termine

  SPLETNI TEČAJ – ODDALJENA UČILNICA
   

  Tečaj je po vsebini in strukturi identičen tečaju v klasični učilnici, le da ga opravljate na daljavo.
  Izbirate lahko tečaj, ki vključuje 1x tedenske konzultacije v živo ali ne.

  Spletni tečaji so pri nas v zadnjem času zelo priljubljeni, saj uporabniki poslušao enako snov kot na klasični učilnici le da iz udobnosti doma ali drugje. Časovno niso vezani na termine, prav tako pride prav vsem, ki so iz oddaljenih krajev in bi jim vožnja do tečaja vzela preveč časa.

  Poteka enostvno – zakupite tečaj, se vpišete v učilnico in sledite predvajani vsebini. Na koncu vsakega poglavja pa je naloga. Vaše naloge mi pošljete na mail in smo ves čas v kontaktu, nato se slišimo po zoomu, kjer gremo čez vprašanja, nejasnosti in vas usmerjam pri delu naprej.

  Spletna učilnica vam je na voljo 24/7.

  Tečaj je v pripravi

   

  Adobe Premiere Pro – kadar želite specifično znanje v programu

  TEČAJ PO MERI

   Kadar imate specifične želje glede programa oz. pridobljenega znanja in le – to ne spada v splošni program tečaja, vas lahko izobrazimo za specifično področje oz. delo ter pripravimo tečaj za vas po meri.
   
  Kar se tiče programa photoshop:
  – posamezni specifični projekti
  – podnapisi
  – specialni efekti